Consultanți

Radu Georgescu

Radu are experiență bogată în conducerea departamentelor financiare pentru companii multinaționale si companii antreprenoriale. Este membru în bordul director pentru companii din diverse industrii, fiind responsabil pentru strategia financiară.

Eduard Andreescu

Eduard are 20 ani de experiență în mediul de afaceri românesc (corporate, antreprenorial si bancar) dintre care 7 in poziții de management (CFO, Controlling si Risk). Experiența in proiectarea și implementarea modelelor financiare integrate de business, coordonarea activitații de bugetare, controlling.

Andra Popianos

Andra are peste 12 ani de experiență in roluri de CFO, financial controller sau BPA. Expertiza ei este in: analiza financiară a performanței afacerilor, bugetare, cash management, analiza indicatorilor financiari, rentabilitate și gestiunea costurilor

Paul Pop

Paul are o experienţă de peste 15 ani ca Director Financiar și Director Executiv în companii multinaţionale din domeniile: servicii financiare, educaţia adulţilor şi producţie (automotive si biciclete).

De asemenea, are o vastă experienţă ca şi  consultant în domeniile Management Financiar, Managementul Performanţei, Optimizare Procese de Business şi Costuri Indirecte și are la activ misiuni de consultanţă şi top-management mentoring în cadrul unor companii din producţie, comerţ, servicii.

Roman Ochisor

Roman este un finance profesionist, cu peste 10 ani experiență in controlling, analiza financiara, bugetare si contabilitate. Un entuziast orientat către nevoile și strategiile de lungă durată a clienților.

Alina Bombita

Carmen este expert contabil și are o experiență bogata în conducerea departamentului contabil pentru companii din diverse industrii.

Anca Lungeanu

Anca are o experiență de 10 ani în activitatea bancară și de real estate pe aria de bugetare, analiză financiară și control. Anca a fost implicată în diverse proiecte de restructurare si reorganizare, ca de exemplu: fuziuni, implementare plan HQ , strategii de vânzare portofolii de clădiri plus diverse proiecte cu impact fiscal: prețuri de transfer, due diligence impozit pe profit.

Traian Lapusan

Traian are o experiență de 9 ani in raportare financiară, bugetare.

Anca Costinas

Anca este expertă in contabilitate, fiscalitate, audit, management.

Adina Vlaicu

Adina este consultant fiscal, membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, cu o experiență in domeniul financiar de peste 15 ani, perioadă în care a gasit soluții si răspunsuri la provocările zilnice din domeniul economic, cu o atitudine proactiva si constientă de faptul că numai o informare corectă și la timp iti poate asigura caștigul.

Mircea Mărculescu

Mircea este membru al Camerei Consultantilor Fiscali fiind implicat in numeroase proiecte de revizie fiscala, consultanță, audit, fuziuni si divizări. A organizat și susținut cursuri de fiscalitate națională și internațională, avand o vastă experientă atat in consultantă cat și in companii multinationale.

Bogdan Teodorescu

Bogdan are o experiență bogata ca CFO in diverse industrii. Ariile de expertiză sunt: Cash Flow, Business Planning, Internal Audit, Consolidation și Managerial Finance